LED verlichting Parkeergarage Flight Forum

Triple-A LED levert LED verlichting aan Heijmans Utiliteit Eindhoven voor project ‘Parkeergarage Flight Forum’

 

Flight Forum is het Brainport businesspark voor ondernemers met een visie. Gelegen naast airport Eindhoven en de A2 heeft het een unieke positie in de high tech industrieketen door de vestiging van gespecialiseerde B2B bedrijven.

Om een aantrekkelijke werkomgeving te houden en zo duurzaam mogelijk in te richten, investeert Flight Forum volop. Het overschakelen naar LED verlichting in de Parkeergarage Flight Forum is daar een voorbeeld van.

Lampen om en om uit bij geen beweging

Onder leiding van Heijmans Utiliteit Eindhoven werd de samenwerking gezocht met Triple-A LED en gekeken welke LED oplossing het beste paste bij het verlichtingsvraagstuk. Uiteindelijk werd gekozen voor nieuwe armaturen met LED Buizen met externe sturing van de Duitse fabrikant TRiALED in combinatie met een licht-/bewegingssensor.

Door deze omzetting wordt wel 70% bespaard op energiekosten en CO2 uitstoot. Door om en om een bewegingssensor te plaatsen, wordt er fors extra bespaard wanneer er geen beweging in de parkeergarage is terwijl er altijd een basishoeveelheid licht is.

Met 100.000 branduren gegarandeerd, 10 jaar garantie op het gehele systeem en een ROI van 1,5 jaar op basis van TCO zijn Flight Forum en Heijmans Utiliteit erg tevreden.

 

 

Dit LED buis lichtsysteem met externe driver is het enige type LED buis dat in aanmerking komt voor Energie Investerings Aftrek (EIA).

Méér weten ? Neem contact met ons op : info@triple-a-led.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *