Niek Vink richtte in 2013 Triple-A LED bv op als een vooruitgeschoven post van de Duitse fabrikant TRiALED GmbH in Nederland, België en Luxemburg. Onder de indruk van de kwaliteit en hun visie sprong hij in het diepe en startte Triple-A LED.

Was het in beginsel nog pionieren, met een TV optreden bij RTL7 in ‘Ondernemen doe je zo’ zette Triple-A LED zich duidelijk op de kaart binnen de verlichtingsmarkt. Klanten als de Politieacademie, ThyssenKrupp, Burgers Zoo, IKEA Amersfoort, AGFA Gevaert, Gemeente Renkum, Gemeente Apeldoorn, Liemers College, Rhedens Lyceum, Vechtdal College, Mazda Jansen, Aviko, diverse kantoren en parkeergarages mogen dat onderstrepen.

Met een breed scala aan LED producten staat zij inmiddels paraat om de verlichtingsvraagstukken van haar klanten op een (sociaal en winstgevend) duurzame manier op te lossen. Hierbij neemt het Duitse TRiALED met de hoogste kwaliteit en prestaties het grootste gedeelte in.

Om tot een goed advies te komen, de beginsituatie van haar klanten goed te kunnen bepalen en haar relaties te kunnen ontzorgen, beschikt Triple-A LED over haar eigen gediplomeerde installatieteam om de oude verlichting te verwijderen, of om te bouwen naar LED of nieuwe LED verlichting te installeren.

In het afgelopen jaar heeft Triple-A LED inzicht gekregen in de werkelijke behoefte van de klant en daarmee  een gestage groei gerealiseerd.

 

Bron: RTL 7 “Ondernemen doe je zo” 2015

Hoewel ze menig verlichtingsvraagstuk kunnen oplossen, blinken ze vooral uit in situaties waar:

  • De hoogte om te verlichten boven de 4 meter komt.
  • Productie plaatsvindt.
  • Vervangingskosten vermijden een grote rol speelt.
  • Bedrijven/organisaties het meest willen besparen op hun energiekosten.
  • Dezelfde hoeveelheid licht terug moet komen of meer.
  • Een lange levensduur gewenst is.

Dat betekent dat met name logistieke bedrijven, productiebedrijven, bedrijven met hallen, scholen, en parkeergarages tot haar doelgroep behoren.