KWALITEIT

Triple-A LED is er van overtuigd dat hoogwaardige kwaliteit leidt tot tevreden klanten en tevreden samenwerkingspartners. Kwaliteit betekent het leveren van LED verlichtingsproducten die het meest duurzaam zijn en voor vele jaren betrouwbaar blijven, waardoor onze klanten het meeste geld besparen op hun totale verlichtingskosten.

EERLIJK

We zijn het er allemaal over eens dat LED verlichting de toekomst wordt, het langer meegaat dan de oude klassieke verlichting en zuiniger is. Triple-A LED vindt het van belang haar klanten eerlijk te adviseren wat de beste oplossing is, met de juiste stroomverbruiken te komen en de juiste kengetallen qua lichtopbrengst en andere technische data.

TRANSPARANT

In dat kader laat Triple-A LED in haar demonstraties zien wat er in een armatuur gebeurt, wordt het stroomverbruik met behulp van een stroommeter aangetoond, kunnen alle uitspraken weerlegd worden met certificaten, labtesten, onderzoeksresultaten en worden ROI/TCO berekeningen berekend met alle kengetallen die daar een rol in spelen.

KENNIS DELEN

We stellen vast dat door de snelle ontwikkeling van de LED verlichting er een kennisachterstand dreigt om alle LED producten op hun waarde te kunnen schatten. Triple-A LED geeft presentaties en demonstraties om haar relaties voor wat betreft de Duitse ontwikkelingen volledig ‘up – to – date’ te brengen.