Een innovatieve serie top-klasse LED buizen met externe driver.

 

De Trialed Serie 08 LED buis met externe driver is uniek in zijn soort.

De absolute winnaar als het gaat om hoge lichtopbrengst (tot 157 lm/W), laag stroomverbruik, lange levensduur (min. 80.000 uur) en geringe terugval in lichtopbrengst (L90B10 na 80.000 uur).

Door de elektronica voor de driver (sturing) van de LED’s buiten de buis te brengen is een LED systeem ontwikkeld dat zijn gelijke niet kent. Door zorgvuldig warmtemanagement en het gebruik van de beste componenten (o.a. LED’s van Seoul) en onderdelen heeft dit product de hoogste efficiëntie, lichtopbrengst en kwaliteit. Doordat dit LED systeem bij installatie instelbaar is qua lichtintensiteit, en dus ook qua stroomverbruik, is het voor verschillende toepassingen inzetbaar. Door de enorme lichtopbrengst van deze LED Buis met externe driver voldoet het uitstekend om tot op 14 meter hoogte TL buizen te vervangen en tevens meer licht op de vloer te creëren, iets dat met reguliere LED buizen over het algemeen niet lukt.

Een serie efficiënte LED buizen voor retrofit of conversie.

 

De TRiALED Serie 02 is een serie universele LED buizen die geschikt is als typische retrofit buis (vervanging van TL met (E)VSA door LED) of als conversie buis (direct bestroomd, zonder starter).

 

Door excellent stroom-management en het gebruik van keramische componenten voor de sturing is een LED buis ontwikkeld met zeer geringe interne warmte-ontwikkeling (temperatuur< 34° C).

Dit komt de levensduur zeer ten goede.