LED BUIZEN

De unieke LED buizen met externe sturing van Triple-A LED bieden zowel voor nieuwbouw als voor de vervanging van bestaande lichtinstallaties de meest duurzame en energiezuinige oplossingen.  De externe sturing zorgt voor meer licht bij een lager energieverbruik tevens voor een veel langere levensduur dan conventionele LED Buis oplossingen.

meer informatie

LED PANELEN

Het LED Paneel 60×60 van Triple-A LED, van de Duitse fabrikant TRiALED, behoort technisch en kwalitatief gezien tot de beste in de markt.

Trialed produceert haar LED Paneel in Duitsland met gebruikmaking van uitsluitend zeer hoogwaardige onderdelen en componenten. Hierdoor ontstaat een degelijk product met een prachtig egaal lichtbeeld.

meer informatie
LED high-bay

LED stralers

Vanwege het verbod op o.a. HID (hogedrukkwik-) lampen wordt het noodzakelijk om uit te zien naar een vervanger voor deze milieu-onvriendelijke verlichting.

Dat kan tegenwoordig uitstekend met een LED alternatief.

De serie 07 LED Stralers van TRiALED blinken uit in zuinigheid en degelijkheid. De 480 stuks medium-power LED’s van Seoul zorgen voor een ongelooflijke hoeveelheid licht tegen een aanzienlijk lager energieverbruik dan de ouderwetse HID verlichting. 60 % minder stroomverbruik is geen uitzondering !

meer informatie

LED armaturen

Professionele LED verlichting vraagt om hoogwaardige armaturen die het prestatievermogen van de LED verlichting optimaal ondersteunen. Armaturen van TRiALED zijn speciaal op LED verlichting afgestemd en bieden vele toepassingsmogelijkheden.

meer informatie

voor het beste lichtadvies

Triple A LED biedt de meest duurzame lichtoplossing voor iedere situatie. Heeft u vragen over LED verlichting en welke oplossing het meest geschikt is voor u.. neem dan contact met ons op.