Trialed

TRiALED ontwikkelt, produceert en verkoopt vanaf 2006 een beperkte portfolio aan LED producten volgens de laatste stand der LED techniek en volgens de nieuwste LED technologieën.

Producten waar ‘Made in Germany’ op staat zijn wereldwijd het meest geliefd. Zo blijkt uit een recent onderzoek van Statista onder 43.000 bedrijven uit 52 landen. Duitsland scoort vooral op punten als kwaliteit en veiligheidsstandaarden.

Triple-A LED vertegenwoordigt de Duitse LED fabrikant TRiALED GmbH in de BeNeLux en is erg blij en trots met deze kwaliteitsfirma te mogen samenwerken.

Ironisch genoeg stelden eind negentiende eeuw de Britten het label ‘Made in Germany’ verplicht voor producten uit Duitsland. Ondernemingen uit Groot-Brittannië kregen steeds meer concurrentie van Duitse bedrijven en de Britten dachten dat door ‘Made in Germany’ op Duitse producten te zetten, afnemers die spullen niet meer zouden kopen. Maar ‘Made in Germany’ werd al snel van een bedoelde waarschuwing voor inferieure producten juist een kwaliteitsstempel.

Tegenwoordig staat het label ‘Made in Germany’ voor ‘experimenteerlust en innovatie, kwaliteit, hoge prestaties en vertrouwen, risicobereidheid en verantwoordelijkheid’.

Daarnaast betekent ‘Made in Germany’ ook het produceren van datgene wat mogelijk is. Deze ‘Gewissenhafte Produktion’ maakt dat er geen loze beloftes worden gedaan en u een eerlijk product krijgt. De nauwe samenwerking met de Technische Universiteit van Berlijn en de VDE garanderen onze klanten de best mogelijke veiligheid en onderstrepen hun kwaliteitsbelofte. 

Verder worden Duitse/Europese LED producten gemaakt voor Europese ondernemingen, waarmee onze klanten onafhankelijk zijn van de diverse onzekerheden in de wereld en mogelijke handelsembargo’s met andere continenten.

Als laatste staat ‘Made in Germany’ voor producten die maximale invulling geven aan het thema Duurzaamheid. TRiALED werkt met de beste kwaliteit componenten, zoveel mogelijk van Duitse toeleveranciers en de producten modulair zijn opgebouwd.

Dat betekent in de praktijk LED producten met

  • weinig tot geen onderhoudskosten
  • de langste levensduur, nl 80.000 branduren van LED buis en sturing
  • de hoogste lichtopbrengst, nl. tot 157Lumen/Watt netto
  • het laagste stroomverbruik

waardoor klanten het meeste geld besparen op hun energie-en vervangingskosten van hun verlichting en er ook zorgvuldig wordt omgegaan met het minimaliseren van de afvalberg.