Hogere productiviteit en minder energiekosten met moderne LED verlichting op kantoor.

Verlichting op kantoor is altijd het onderwerp geweest van talloze onderzoeken. Welke verlichting zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en optimaal kunnen werken? Intuïtief neigen mensen in Nederland ook op het werk naar de wat warmere kleurtemperaturen (± 3000K) terwijl onderzoek uitwijst dat in een kantooromgeving bij licht van ca. 4000K (helder naar daglicht neigende kleurtemperatuur) het ziekteverzuim lager is en de productiviteit hoger.

Met de LED Verlichting van Triple-A LED kan het allemaal. De speciaal kantoor ontwikkelde LED Verlichting bestaat uit een aantal series LED Panelen en LED Buizen die verkrijgbaar zijn in 3000K, 4000K en 5000K (en op aanvraag ook in andere kleurtemperaturen geproduceerd kan worden).

LED Panelen voor kantoor

De 60cm x 60cm LED panelen zij bij uitstek geschikt voor kantoor. De afmeting is zo gekozen dat de LED Panelen zonder technische hoogstanden of speciale montage eisen passen in de standaard systeemplafonds, die op kantoor worden toegepast.

 

In bestaande kantoorpanden kunnen de veel voorkomende oude armaturen van 60×60 met 4 TL buizen van 60cm heel eenvoudig worden vervangen door het LED Paneel. Vervangen van de oude armaturen door het LED Paneel geeft ieder kantoor direct een moderne uitstraling en levert een enorme besparing op van de energiekosten. De oude armatuur met de 4 TL Buizen verbruikt in totaal ca. 92W. Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid lux verbruikt het paneel van Triple-A LED 16, 23, 30 of 38W.

LED Buizen voor kantoor

De LED Buizen van Triple-A Led zijn beschikbaar in verschillende standaard lengtes (60 cm, 120 cm en 150 cm) en instelbaar op verschillende Wattages of afgeregeld op een vast laag Wattage. De LED Buizen zijn bijzonder geschikt voor de vervanging van oude bestaande TL Verlichting. De bestaande armaturen in het systeemplafond van het kantoor kunnen in de meeste gevallen blijven hangen en worden hergebruikt. De oude TL buis wordt verwijderd; als er sprake is van conventionele VSA wordt de oude starter vervangen door de gepatenteerde Lumen Watt Controller (LWC) en de nieuwe LED TL buis wordt in de bestaande armatuur gedraaid. In het geval van een EVSA armatuur geldt hetzelfde mits de installateur de armatuur heeft aangepast. Dat betekent meer licht en een moderne uitstraling tegen veel lagere kosten.

 

Wilt u weten welke besparing vervanging van uw oude TL verlichting u kan opleveren?