Warme kleurtemperatuur en toch een hoge heldere lichtopbrengst.

Er is al veel onderzoek gedaan naar het effect van licht op de werk- en leerplek. Gebleken is dat een uitgebalanceerde verlichting met een hoge spreiding een betere oplossing biedt dan de conventionele TL. Goed licht kan er voor zorgen dat leerlingen zich lekker(der) voelen, minder snel vermoeid zijn daardoor het concentratievermogen toeneemt en de prestaties verbeteren.

Betere lichtkwaliteit tegen lagere kosten

LED verlichting is nog vrij nieuw, maar inmiddels wel beproefd en aantoonbaar goed. De Led Buizen en panelen van Triple-A Led bieden de mogelijkheid om de juist warme kleurtemperatuur te kiezen en toch een hoge heldere lichtopbrengst te hebben.

Een bijkomend voordeel is dat temperatuur van de Triple-A Led Buizen maximaal oploopt tot rond de 30⁰ C. Dit heeft geen verstorend of versterkend effect op de temperatuur in een vol klaslokaal (waar het zonnetje op schijnt)

 

Veel schoolgebouwen zijn nog voorzien van “oude” T8 TL buizen of van armaturen van 60cm x 60 cm met 4x een korte TL Buis erin. Met de Triple-A Led Buizen kunnen de oude armaturen blijven hangen (mits ze nog goed zijn) en kunnen de buizen zo worden vervangen door de nieuwe LED TL buizen.

De infrastructuur blijft in takt en wordt hergebruikt. Oude buizen eruit, nieuwe buizen erin en besparen maar….. En beter presteren.

Wilt u weten welke besparing vervanging van uw oude TL verlichting u kan opleveren?