Bakker Hydraulic Products stapt over op LED met lichtmanagementsysteem

Bakker Hydraulic Products stapt over op volledig geautomatiseerd Enlighted Lichtmanagementsysteem geleverd door Triple-A LED.

Bakker Hydraulic Products in het Gelderse Elst is een geziene speler in Europa op het vlak van uitrustingsstukken voor autolaadkranen en grondverzetmachines.

Werd reeds in 2018 één van de productiehallen met Duitse LED buizen met externe drivers voorzien, afgelopen jaar werden de andere hallen met LED stralers en alle kantoren met LED  panelen uitgerust in combinatie met de unieke radiogestuurde sensoren van Enlighted/Siemens. De Duitse fabriek TRiALED, toeleverancier van hoogwaardige LED producten voor Triple-A LED, is de specialist in Europa in dit geavanceerde systeem.

In het kader van Internet of Things en gebouwen ‘intelligent’ maken, loopt Bakker Hydraulics ook hierin voorop in Nederland. Naast een energiebesparing en CO2 reductie van ca. 70% wordt door het slim schakelen van de verlichting nog wel 30% extra bespaard. Omdat het licht in alle ruimtes naar de wens van Bakker en haar medewerkers is geprogrammeerd, komt er geen lichtknop meer aan te pas.

Met een gebruikersvriendelijk programma kunnen binnen het eigen netwerk aanpassingen worden gedaan en diverse analyses worden gemaakt.

Het verder terugdringen van het stroomverbruik van de energie slurpende HQI lampen (500W p.st.) en het verbeteren van de hoeveelheid licht op de vloer (400-500 lux in verband met fijn mechanisch werk) waren de belangrijkste aanleidingen.

Ook hier geldt een garantieperiode van 10 jaar op het gehele systeem.

Wilt u meer weten over de hoogwaardige LED producten van TRiALED in combinatie met Enlighted : neem gerust contact met ons op : info@triple-a-led.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *