E-Unit kiest voor LED verlichting van Triple-A LED voor het meest duurzame gebouw van Nederland

Triple-A LED is zeer verheugd over de samenwerking met 2 rasechte ondernemers, die duurzaamheid en state of the art technologie hoog in het vaandel hebben staan : Carsten Hesz en Bas Brüll. Met hun bedrijf E-Unit ontwikkelen ze duurzaam onroerend goed volgens een compleet nieuwe filosofie.

Door te werken met zeer innovatieve energieoplossingen realiseren ze bedrijven verzamelgebouwen die compleet Energie- en CO2 neutraal zijn. Sterker nog : ze houden energie over.

In Hilversum werd bedrijventerrein Havenstaete gebouwd en ontwikkeld en op dit moment wordt in Arnhem de laatste hand gelegd aan Werkplek-West, een bedrijven verzamel complex met een Full Concept energiesysteem, 100% duurzaam waar eigenaren/gebruikers zelfs geld retour krijgen voor het centraal opwekken en verkopen van groene energie.

Was Triple-A LED al bescheiden actief voor de laatste unit van Havenstaete, voor Werkplek-West werd standaard gekozen voor de Duitse LED oplossingen van Triple-A LED. Zo wordt elke unit uitgerust met een lichtlijn in de hallen en 3 LED Panelen in de kantoren. Naar behoeve kan elke eigenaar/gebruiker meer lampen bestellen.

Wilt u meer weten over dit concept, of over de LED lichtoplossingen die we daar leveren ? Neem gerust contact met ons op : info@triple-a-led.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *