Leenders Zeefdruk bv gaat stap voor stap over op LED verlichting.

Leenders Zeefdruk in Arnhem, een begrip in de regio, stapt over op LED verlichting van Triple-A LED.

Dit familiebedrijf kende een start in de textiel rond 1948, waarbij wollen dassen werden gemaakt. Met een vervolg in het bedrukken van textiel werd eind jaren ’60 gestart met het zeefdrukken en offset drukken. Van de 2 broers is Jan Leenders op zijn allang gepensioneerde leeftijd als enige nog actief in de zaak en met evenveel passie en energie als destijds.

Zoals in veel takken van sport komen in de drukkerijwereld diverse niveaus van kwaliteit voor, waar u als klant vaak geen kennis van hebt. Leenders Zeefdruk laat u zien op welk hoog kwaliteitsniveau gewerkt wordt en wat dat voor uw drukwerk betekent. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook op de lange duur.

Vakmanschap, ervaring, netjes werken en meedenken met de klant zijn de onderscheidende factoren van Leenders Zeefdruk in deze markt.

Ook op het vlak van verduurzamen gaat Leenders Zeefdruk met zijn tijd mee. Niet alleen op het vlak van duurzame inkt en materialen, ook wordt er stap voor stap over geschakeld op LED verlichting. Juist om het drukwerk goed te kunnen beoordelen is passend en veel licht nodig. Dat er en passant energie en CO2 wordt bespaard is mooi meegenomen.

De heer Leenders had zich goed ingelezen in de LED materie. Hij was blij eindelijk een partij tegen te komen met de juiste kwaliteit LED oplossingen. Buizen met een externe en eigen sturing vielen snel in de smaak. Niet in de laatste plaats omdat ook de bestaande armaturen omgebouwd konden worden en de oude VSA’s verwijderd.

Triple-A LED bv was de leverancier van deze unieke LED buizen.

Serie 08 LED buis met externe driver

 

Meer weten ?  Neem gerust contact met ons op  :  info@triple-a-led.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *