Nieuw product van TRiALED GmbH : LED sportveldverlichting

STL-1440-12
logo TRiALED

Met de serie 12 sportveldverlichting van TRiALED GmbH uit Duitsland voegt Triple-A LED een nieuw product toe aan het huidige LED portfolio. Het betreft een serie LED armaturen ter vervanging van de huidige conventionele terrein- en sportveldverlichting.

Dit geheel nieuwe product is in nauwe samenwerking met de Duitse hockeybond ontwikkeld. Gezocht werd naar een LED armatuur met voldoende goede specificaties om de kleine en zeer snelle hockeybal goed te kunnen volgen in het spel maar zeker ook bij (HD) TV opnames en uitzendingen.

TRiALED is de uitdaging aangegaan en is er in geslaagd een dergelijk product te ontwikkelen. 

De serie 12 sportveldverlichting bestaat uit 3 armaturen met verschillend aantal modules (3, 4 of 6) van ieder 240 Watt. Iedere module kan voorzien worden van 3 verschillende optieken (20°, 50° of 90°). Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid licht kan een geschikte samenstelling gemaakt worden. De LED armaturen zijn volledig flikkervrij, hebben een zeer lage verblindingswaarde en voldoen hiermee aan de gestelde eisen.

Om gewicht te besparen bovenin de lichtmast plaatst TRiALED de LED drivers bij voorkeur onderaan de lichtmast, of eventueel centraal in een verdeelkast. Daarnaast levert dit principe op termijn een aardige besparing op de onderhoudskosten op aangezien geen hoogwerker nodig is om onderhoud te plegen aan de elektronica (LED drivers) of om deze te vervangen . Op dit vernieuwende principe is modelbescherming in Duitsland aangevraagd en inmiddels verleend.

De armaturen zijn naar keuze dimbaar middels een draaiknop of met Casambi smart lighting.

De kwalitatief hoogwaardige LED producten van TRiALED GmbH worden in Nederland op de markt gebracht door Triple-A LED.

In Duitsland zijn inmiddels diverse hockey- en voetbalvelden voorzien van dit nieuwe lichtsysteem. We werken er hard aan om dit in Nederland navolging te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *