Pand Kuijpers in Den Bosch verlicht met LED

Triple-A LED logo

De façade van het pand van Kuijpers Exploitatie en Beheer B.V. wordt verlicht door LED armaturen geleverd door Triple-A LED.

Het pand, gelegen aan de Zuiderkruis in Den Bosch, staat er ook in het donker nu weer prachtig bij.

Triple-A LED is er trots op de armaturen te hebben  geleverd en is blij te horen dat het resultaat naar tevredenheid van de opdrachtgever is.

Over Kuijpers :

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 1200 medewerkers en een omzet van 230 miljoen euro (2018). We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons totaalconcept en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog.

Over Triple-A LED :

Triple-A LED is een organisatie die oplossingen voor LED verlichtingsvraagstukken aandraagt en zo nodig uitvoert. We zijn onder andere agent BeNeLux voor de Duitse fabrikant TRiALED die hoogwaardige LED verlichtingsproducten ontwikkelt en produceert (“Made in Germany”). Te denken valt aan panels, buizen, high-bay’s en sportveldverlichting. Het portfolio wordt aangevuld met “value for money” LED producten van een aantal andere fabrikanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *