Aviko schaft 28 LED stralers van 115W aan met nieuw ontwikkelde stofkap.

  • Project : Aviko
  • Doel : 
  • Toepassing : 
  • CO2                                   -/-       
  • Energiekosten                 -/-         

Wat ooit begon met 32 aardappelboeren aan een keukentafel is nu, een halve eeuw later, uitgegroeid tot een mondiale onderneming.
‘Aardappel Verwerkende Industrie Keppel en Omstreken’, oftewel Aviko bleek vanaf haar oprichting in 1962 een nuchtere en ambitieuze organisatie met maar één doel:
waarde creëren uit aardappelen.
Aviko realiseert zich dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een must is en wil zijn bijdrage leveren door het realiseren van een duurzame teelt en verwerking van aardappelen.
Naast productinnovaties speelt procesinnovaties ook een belangrijke rol binnen Aviko. Als onderdeel van procesinnovatie ontwikkelt Aviko ook eigen productieprocessen, zoals het gaar stomen van aardappelen (Steamfresh-producten).

In dat kader is er een nieuwe productieruimte gecreëerd met een kook- en walsenlijn, die aan de modernste eisen voldoet met de LED Stralers van Triple-A LED. Speciaal voor Aviko zijn speciale stofkappen ontwikkeld door de Duitse fabriek, waardoor de LED Stralers volledig stof- en ondierdicht zijn gemaakt en daarmee voldoen aan de zeer strenge EHEDG richtlijnen voor voedingsmiddelenbedrijven.
De keuze voor Triple-A LED is gevallen door een combinatie van prijs, 7 jaar garantie en zeer hoge kwaliteit van de LED’s met 144 tot 155 Lumen/Watt netto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *