Invulling geven aan duurzaamheid bij Strategie Architecten

Strategie Architecten geeft invulling aan duurzaamheid door nieuwe LED verlichting
  • Project : Vervanging verlichting eigen pand
  • Doel : Invulling geven aan duurzaamheid
  • Oplossing : PL-C downlights van 2 x 26W vervangen voor mooie ronde Led panelen van 11W

Henk van Straten en Ron van der Giessen vormen de basis van het architectenbureau Strategie Architecten. Sinds 1993 werken zij met hun team aan uiteenlopende projecten, van groot tot klein. Van de verbouwing van een woonhuis tot het realiseren van een multi functioneel centrum.

Strategie Architecten onderscheidt zich vooral door de manier waarop zij tot een gebouw komen. Natuurlijk moet er een mooi gebouw ontstaan, maar dat volgt meestal vanzelf vanuit de functie er van. Door in het begin met alle betrokkenen rond de tafel te zitten en te luisteren naar ieders wensen, ontstaat er iets moois. Dat doen zij vooral binnen de sportwereld (gymzalen, zwembaden, sporthallen), maar ook woonhuizen, winkels en kerken behoren tot hun projecten.

Hun eigen pand dateert uit 2009 en toen was LED nog helemaal niet zo goed als nu. Beter licht, besparen op stroomkosten en mede invulling geven aan het begrip duurzaamheid, betekende met de huidige ontwikkelingen van Triple-A LED de PL-C downlights van 2 x 26W vervangen voor mooie ronde LED panelen van 11W.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *