Jan Gerritsen Inlijststudio vergroot de zichtbaarheid van het pand met LED

LED verlichting vergroot de zichtbaarheid van het pand bij Jan Gerritsen Inlijststudio
  • Project : Vervanging verlichting Jan Gerritsen Inlijststudio
  • Doel : Vergroot de zichtbaarheid van het pand
  • Toepassing : Plaatsing van 20 serie 08 led buizen 150cm
  • CO2                                   -/-     1.185 kg/jaar
  • Energiekosten                 -/-        204 €/jaar

Jan Gerritsen Inlijst Studio is gevestigd aan Schumanpark 131 in Apeldoorn en is een volwassen bedrijf dat zich kenmerkt door een eigen en heel persoonlijke visie in de wereld van lijstenmakers. Jan Gerritsen heeft onlangs de overstap gemaakt naar LED verlichting in de inlijststudio. Dit vergroot de zichtbaarheid van het pand.

De basis van het bedrijf vindt plaats in de studio, waar Jan Gerritsen zelf en collega Brian lekker bezig kunnen zijn met waarmee opa Gerritsen ooit is begonnen: het fantastisch inlijsten van schilderijen. Vaak komt een inlijsting, ondanks goede kwaliteit van het gekozen materiaal, toch niet optimaal tot z’n recht. Er komt dus veel meer bij kijken om de wens van de klant te vertalen in een product waarmee hij zich kan identificeren. Daarnaast kan de inlijsting iets toevoegen aan de sfeer in het interieur.

Jan Gerritsen inlijst-studio beheerst deze kunst tot in de perfectie.

Daarnaast is de Studio ook begonnen met het uitlenen van kunst op de begane grond en 1e verdieping. Om vooral ’s avonds de zichtbaarheid van het pand en de activiteiten vanaf de weg te vergroten, zijn er Led buizen met externe sturing van Triple-A LED voor de ramen opgehangen. De serie 08 Led buizen met externe sturing leveren de meeste hoeveelheid licht tegen het laagste wattage en omdat de Led buizen dag en nacht branden, wordt er zo het meeste bespaard op stroomkosten. Daarnaast zijn de Led buizen zonder armatuur opgehangen en middels 2 simpele Y-klemmen geklikt. Nog een voordeel van de serie 08 buis door de externe sturing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *