Liemers College

  • Project : Vervanging verlichting Liemers College
  • Doel : 
  • Toepassing : Plaatsing van serie 01 LED panelen
  • CO2                                   -/-     13.511 kg/jaar
  • Energiekosten                 -/-       2.325 €/jaar

De Gelderse Onderwijsgroep Quadraam staat voor een compleet en kleurrijk aanbod van kwalitatief hoogwaardig voortgezet onderwijs in een kleinschalige setting. Leerlingen en hun ouders kunnen daardoor kiezen voor een school die het beste bij hen past. Daarmee wil Quadraam haar leerlingen alle kansen bieden voor de wereld van morgen. Met een professionele organisatie, moderne ICT en excellent werkgeverschap wil Quadraam een vernieuwende rol vervullen en een aansprekende maatschappelijke partner zijn.

Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in Arnhem, de Liemers en Overbetuwe en Het Liemers College in Zevenaar is daar één van.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel als één van de kernwaarden van Quadraam, maar omdat dit begrip in de praktijk door elke school op zijn/haar eigen manier wordt ingevuld, is begonnen om hier meer lijn en structuur in aan te brengen.Het Liemers College onder leiding van Rienk Legtenberg heeft hiervoor een pilot uitgezet, waarbij de o.a. de panelen van Triple-A LED zijn uitgekozen.
Inmiddels branden ze een jaar en leraren en leerlingen zijn erg tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *