Textielhuis Modern en haar klanten zeer tevreden met nieuwe LED Panelen

textielhuis modern met de nieuwe Led Panelen
  • Project : Vervanging verlichting Textielhuis Modern
  • Doel : Besparing op stroomverbruik
  • Toepassing : Plaatsing van serie 01 LED panelen
  • CO2                                   -/-  3.890 kg/jaar
  • Energiekosten                 -/-     669 €/jaar

Textielhuis Modern OuddorpNu ongeveer, een half jaar na de oplevering van de nieuwe LED Panelen, schrijft de heer Koek (de eigenaar) ons: “We zijn tevreden met de ledpanelen, de besparing is ongeveer € 1000,- per jaar, belastingvoordeel is toegekend en de klanten zijn zeer tevreden. Het was een goede keus”.entree textielhuis modern

De heer Koek op de website van Textielhuis Modern : “Bij een recent bezoek aan onze winkel heeft u het al kunnen zien; wij hebben de TL verlichting vervangen door LED armaturen. Een egale verlichting die niet knippert en de best mogelijke kleurweergave, zijn voordelen voor u als klant, voor ons telt: minder warmteontwikkeling, lager stroomgebruik en prettiger werken. Naast de bestaande brede entree, klimaatbeheersing en de ruime paskamers, zal de verlichting zeker bijdragen aan een prettige sfeer om uw keus te maken en goed te zien wat u koopt.”

textielhuis modern oude situatie
textielhuis modern oude situatie

Triple-A LED : Dhr. Koek was zeer kritisch in zijn keuze voor de juiste verlichting en is beslist niet over één nacht ijs gegaan. De uiteindelijke keuze voor LED panelen van het Duitse Trialed, geleverd door Triple-A LED Benelux, hebben een fraai verlichte winkel opgeleverd.

Dhr. Koek houdt met regelmaat de Kwh meter in de gaten en ziet direct de voordelen op de energierekening. “En de fiscus betaald mee middels de EIA !” aldus Koek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *