Notice: Undefined index: verify_cf7 in /home/vinkmtib/domains/triple-a-led.nl/public_html/wp-content/plugins/zero-spam/integrations/contact-form-7/contact-form-7.php on line 113
Gebruikers uiterst tevreden over nieuwe Serie 05 LED buis met externe driver van TRiALED

TRiALED Serie 05 – Gebruikers enthousiast over LED buis in T5 formaat

Met de Serie 05 heeft de Duitse fabrikant TRiALED een innovatief LED systeem geïntroduceerd met de hoogst mogelijke efficiency, lichtopbrengst en kwaliteit.

Aangestuurd door een externe LED driver garandeert TRiALED, zelfs onder extreme omstandigheden en hoge omgevingstemperatuur, een betrouwbaar en langdurig gebruik van dit systeem.

Met een lichtopbrengst tot 5000 lumen per buis kan de Serie 05 met gemak alle gebruikelijke T5 fluorescentiebuizen vervangen.

TRiALED LED buis met externe driver

De Serie 05 kan in bestaande armaturen ingebouwd worden maar uiteraard ook in nieuwe T5 armaturen van verschillende leveranciers. Zeer geschikt voor onder andere magazijnen en sporthallen.

Triple-A LED neemt de productaansprakelijkheid op zich voor het gebruik van Serie 05 LED buizen in bestaande armaturen of nieuwe armaturen van andere fabrikanten, zolang de ombouw plaats vindt door een gecertificeerd installateur en conform de installatievoorschriften zoals opgesteld door fabrikant TRiALED GmbH.

Met inmiddels meer dan 5000 geleverde systemen mogen we met recht stellen leidend te zijn in de markt van T5 LED buizen met externe driver.

Neem contact op met Niek (niek@triple-a-led.nl), Bart (bart@triple-a-led.nl) of Laurent (laurent@triple-a-led.nl) voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *