Jacobs Verhuizingen kiest voor kwaliteit en persoonlijk contact

  • Project : Vervanging verlichting in kantoren
  • Doel : Bepsaren op de stroomkosten
  • Oplossing : Plaatsing van 4 serie 01 LED panelen
  • Resultaat : Kwaliteit en persoonlijk contact, lees hieronder

Jacob’s Verhuizingen B.V. loopt voorop op het gebied van energie besparen. Ze zijn dan ook sinds kort overgestapt op LED verlichting van Triple-A LED. Kwaliteit en persoonlijk contact waren belangrijke aspecten bij het maken van deze keuze.

Verhuizen is al sinds 1935 de specialiteit van Jacobs Verhuizingen B.V. en dat ziet u niet alleen in het wagenpark, maar ook in hun dienstverlening. Of het nu gaat om een verhuizing, particulier of bedrijfsmatig, binnen- of buitenland, transport van goederen of opslag, van begin tot eind is uw verhuizing in goede handen

Sinds 1990 heeft eigenaar de heer Flipse de organisatie Jacobs overgenomen en is er in geslaagd samen met zijn vrouw en zoon Pieter een bloeiende onderneming neer te zetten.

Jacobs onderscheidt zich onder meer door het kunnen verhuizen van zowel particulieren als bedrijven, met specialisme in Scandinavië en Zwitserland en het kunnen verhuizen van expads.

Kwaliteit en persoonlijk contact zorgde voor de keuze voor Triple A LEDWaar maken wat je zegt, eerlijk en transparant zijn en met de relaties goede contacten opbouwen en vasthouden zijn belangrijke kernwaarden in het bedrijf.

Jacobs investeert in dingen die lonen.

Social media is daar een voorbeeld van, maar ook op het gebied van energie besparen lopen zij mee voorop. Op het dak staan al enige tijd zonnecollectoren en daarmee is Jacobs energieneutraal. LED verlichting was nog niet opportuun, maar na het zien van de Led panelen van Triple-A LED hangen ze inmiddels in de kantoren.

Besparen op stroomkosten, bijdragen aan duurzaamheid en meer licht in de kantoren waren de beweegredenen om voor Led te kiezen. De kwaliteit en het persoonlijke contact maakte de keuze voor Triple-A LED eenvoudig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *