LEDEXPO 2017

LEDEXPO Triple-A LED stand klaar voor de start
Logo LEDEXPO 2017
Logo LEDEXPO 2017

Triple-A LED Benelux presenteerde een aantal van haar beste LED produkten op de LEDEXPO in Den Bosch.

LED Expo Benelux is de grootste vakbeurs voor Smart Lighting & Design in de Benelux. Op de editie van 2017, die gehouden werd op 8 & 9 februari 2017 in de Brabanthallen presenteerde meer dan 100 bedrijven hun diensten en producten. Na de goede ervaring op de Netwerkdagen Flevoland was Triple-A Led ook op de LEDEXPO prominent aanwezig.

LEDEXPO impressie stand ontwerp
Stand Triple-A LED LEDEXPO 2017 – ontwerp Alldesign

Met een breed scala aan Led producten lost Triple-A LED Benelux de verlichtingsvraagstukken van haar klanten op. Daarbij draait alles om (sociale*) duurzaamheid. Op de beurs worden een aantal kwalitatief hoogwaardige LED producten van het label “Made in Germany” gepresenteerd.

LEDEXPO impressie stand opbouw
LEDEXPO impressie stand opbouw

De LED Buis met externe sturing, het LED paneel 60×60 en de LED straler allen veruit het beste wat de markt op dit moment te bieden heeft. In de visie van Triple-A LED gebruikt ieder bedrijf deze producten om zijn oude verlichting te vervangen voor LED en zo te voldoen aan de doelstelling van verplichte CO2 reductie (wet milieubeheer) en ook financieel significant te besparen op de verlichtingskosten.

*Voor bedrijven met een ‘social return’ verplichting

LEDEXPO impressie stand bijna klaar
LEDEXPO impressie stand bijna klaar

Omschakelen naar Ledverlichting kan enorme besparing opleveren in CO2 uitstoot, het elektriciteitsgebruik en andere verlichting gerelateerde kosten (bijv. vervangingskosten). Daarnaast zijn de mogelijkheden met Led welhaast onuitputtelijk. Led is en maakt alles mogelijk.

Wilt u weten wat in uw specifieke situatie de beste oplossing is bezoek dan onze stand op de LEDEXPO voor een goed advies. Transparant, eerlijk en onderbouwd.

LEDEXPO Triple-A LED stand klaar voor de start
LEDEXPO Triple-A LED stand klaar voor de start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *