LED Project Rhedens Lyceum Dieren opgeleverd

het Rhedens lyceum logo

Deel 2 van het LED Project op het Rhedens Lyceum in Dieren is onlangs opgeleverd.het Rhedens lyceum logo

In 2016 was al een start gemaakt met het vervangen van de bestaande TL gasbuizen door LED buizen met een externe driver van Triple-A LED BeNeLux bv. Ook nam Triple-A LED met eigen monteurs de installatie voor haar rekening.

Zoals gepland waren in 2017 de kantoren en aula aan de beurt, waardoor nu bijna het gehele gebouw van deze LED verlichting is voorzien.

Bij de keuze voor het product was de kwaliteit van de verlichting de 1e prioriteit, direct gevolgd door het kunnen besparen op de energiekosten en het bijdragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarnaast speelde mee, dat de oude voorschakelapparaten (VSA’s) in de bestaande armaturen defect raakten. Door toepassing van deze LED buizen met externe driver zijn die VSA’s overbodig geworden en dus verwijderd uit de armaturen. De armaturen zelf waren nog in prima staat en zijn konden derhalve worden hergebruikt. Hiermee is een extra duurzame transitie van TL naar LED ontstaan vanwege een geringere bijdrage aan de afvalberg.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit uit zich voor een groot deel in het flicker-vrij zijn van de LED verlichting. Op kantoren, maar zeker ook in klaslokalen, een belangrijk gegeven.

De LED verlichting van Triple-A LED voldoet aan deze, en ook aan alle andere eisen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *