Mooie uitstraling en voldoende licht waren de belangrijkste argumenten voor Crop

Crop kiest voor mooie uitstraling en voldoende licht bij nieuwe LED verlichting
  • Project : Vervanging verlichting kantoor Crop
  • Doel : Mooie uitstraling en voldoende licht
  • Toepassing : Plaatsing van serie 01 LED panelen en downlights
  • CO2                                    -/-      2.199 kg/jaar
  • Energiekosten                  -/-         379 €/jaar

De vernieuwing van de verlichting paste perfect bij de modernisering van het kantoor van Crop Belastingadviseurs. Een mooie uitstraling en voldoende licht waren belangrijke argumenten bij de keuze voor LED verlichting van Triple-A LED.

Of het nu gaat over belastingzaken, pensioenen, fusies, juridische aangelegenheden, financieringen of personeelszaken, bij CROP werken deze specialisten allemaal voor u samen. Kenmerkend is hun persoonlijke aanpak, lokale kennis, maar ook wereldwijd verbonden, passie voor maximaal resultaat en met de allerhoogste kwaliteit..

Crop kiest voor mooie uitstraling en voldoende lichtDe locatie Arnhem heeft dit jaar haar 2 verdiepingen grondig gerenoveerd en gemoderniseerd met kantoortuinen, een verbindende trap en nieuwe receptie.

Natuurlijk paste er bij deze vernieuwingen ook de nieuwste LED verlichting van Triple-A LED met ronde panelen in de gang en kantine en vierkante panelen bij de receptie. Een mooie uitstraling, voldoende licht en als het even kan besparen op de stroomkosten warden de belangrijkste argumenten voor partners Eelco Craanen en Huib Schellekens.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *