Van Wiefferen & Zn: Met LED armatuur perfect zicht op je werk

Perfect zicht op je werk met LED armatuur
  • Project : Spontane actie na test met demo armatuur
  • Doel : Perfect zicht op je werk
  • Oplossing : Voorgemonteerde 150cm led armatuur met 2 led buizen en stekkerkabel
  • Resultaat : Verbluffend….. lees hieronder

Na een test met een demo armatuur ontstaat er een spontane actie met schildersbedrijf Van Wiefferen & Zn. De enorme hoeveelheid licht verrast de schilders. Het geeft ze perfect zicht op hun werk.

De kennismaking met LED Verlichting ontstond eigenlijk heel toevallig. Meesterschilders Wim en Martijn van schildersbedrijf Van Wiefferen & Zn zijn enkele weken geleden aan het werk in Soest op de Koninginnelaan 5 waar de Back Office van Triple-A LED is gevestigd. Bij het eerste kopje koffie komt het gesprek op LED Verlichting en laat Manager Back Office Jan Mulders een demo LED armatuur zien.

Wim en Martijn zijn compleet verrast door de enorme hoeveelheid licht (de 150 cm LED Buis produceert 5180 lumen bij 35W). “Dit is op dit moment de LED Buis met de hoogste lichtopbrengst wereldwijd” legt Jan uit. “Perfect strijklicht”, reageert Martijn, “mag ik hem erbij houden”.

Als Ron van Wiefferen, de eigenaar van het schildersbedrijf ’s middags even polshoogte komt nemen is ook hij gelijk enthousiast en wordt er meteen doorgepakt. “Doe mij maar een paar van die lampen Jan, het werkt uitstekend”.

En zo vindt een demo LED armatuur ineens een hele nieuwe toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *