Jansen Arnhem gaat voor kwaliteit, lichtopbrengst en zuinig stroomverbruik

  • Project : Vervanging verlichting in showroom
  • Doel : Zuinig stroomverbruik
  • Toepassing : Plaatsing van 60 LED panelen

Na de verbouwing van de showroom was het voor Jansen noodzakelijk om te kiezen voor passende verlichting. Dat de auto’s goed tot hun recht zouden komen was belangrijk, maar ook kwaliteit, lichtopbrengst en een zuinig stroomverbruik waren voor doorslaggevende betekenis.

De oorsprong van deze organisatie ligt in Doorwerth. Daar is Autobedrijf Jansen van oudsher actief geweest met de verkoop, het onderhoud en schadeherstel van personenauto’s. In 1971 hebben de broers Wim en Jos Jansen de basis gelegd voor de organisatie, door de aanvaarding van het Mazda dealerschap. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Anticiperend op de ontwikkelingen in de markt, is in 1992 de Arnhemse Mazdavestiging aan de organisatie toegevoegd. Na een periode van tien jaar Mazdadealerschap in de plaatsen Doorwerth en Arnhem, zijn alle activiteiten van het Doorwerthse bedrijf geïntegreerd aan de Vlamoven in Arnhem. In 2005 is Jansen Arnhem uitgebreid met een extra dealerschap, namelijk het Citroëndealerschap.
Door de combinatie van de merken Mazda en Citroën (zowel nieuw als gebruikt) en diverse andere merken occasions, kunt u bij hen terecht voor een breed modellengamma. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, zij kunnen u altijd een passend aanbod doen.

Jansen kiest voor een zuinig stroomverbruik met de LED panelen van Triple A LEDMet het samenvoegen van twee panden tot één, was het renoveren en aanpassen van het oorspronkelijke ‘Mazda Pand’ noodzakelijk geworden. Na deze verbouwing was het de beurt aan het kiezen voor passende verlichting, waarmee de auto’s goed tot hun recht zouden komen. Naast de geste van Mazda zelf, wilde Jos zelf doorpakken met de gehele showroom. Inmiddels is de lijn van systeemplafonds doorgetrokken en hangen er overal de mooie, goed licht gevende Led panelen van Triple-A LED. Kwaliteit, lichtopbrengst, een zuinig stroomverbruik en 7 jaar garantie waren ook hier van doorslaggevende betekenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *