Nieuw product : LED straat- en mastverlichting

buitenverlichting

Met de serie 12 van Trialed GmbH uit Duitsland biedt Triple-A LED een nieuwe reeks producten voor toepassing buiten. Het betreft LED straat- en mastverlichting geschikt voor montage op buizen en masten met een diameter van 48 tot 60 mm.

Uitvoering

Dit fraai vormgegeven LED product is uitermate geschikt voor het verlichten van gebouwen, parkeerplaatsen, wegen en parken.

Er zijn 3 versies beschikbaar van 60W tot 114W met een nominale lichtstroom van 7.200 lm tot 13.800 lm.

De gietaluminium behuizing is voorzien van een diffuser van gehard veiligheidsglas. De kantelhoek is traploos instelbaar.

Techniek

Het elektronisch voorschakelapparaat is voorzien van temperatuurbewaking en CLO functionaliteit. Deze CLO functionaliteit (constant light output) zorgt ervoor dat de terugval in lichtopbrengst (depreciatie) over de levensduur van de armatuur gecompenseerd wordt. Ofwel, de lichtopbrengst is constant gedurende de nominale levensduur van de armatuur. De nominale levensduur is minimaal 80.000 uur  (L80B10).

Dit armatuur is geschikt voor temperaturen van -40°C tot +70°C.

Kortom een uiterst duurzaam en fraai vormgegeven LED product dat een interessante aanvulling is op het portfolio van Triple-A LED Benelux BV.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *