ReVaBo Oosterbeek kiest opnieuw voor de LED verlichting van Triple-A LED

 

ReVaBo Oosterbeek leidt vanaf 1984 jongeren op voor de bouwnijverheid in de regio Arnhem en Zuid-West Veluwe met als doel de bouw- en timmerbedrijven te voorzien van voldoende, goed opgeleid personeel.

Door een optimaal contact met de bedrijven blijft het opleiden altijd een samenwerking tussen bedrijven en ReVaBo. Vooruitgang en kwaliteit van de opleiding van de leerling staat hierbij centraal.

Nieuwe verlichting

In 2016 koos de ReVaBo al voor de LED buizen met externe driver van Triple-A LED vanwege de hoogte van de ruimte en de gewenste hoeveelheid licht op de vloer. De leerlingen werken met hun handen en met machines. Ruim voldoende licht bij een relatief laag stroomverbruik was in het kader van veiligheid en duurzaamheid dus belangrijk.

Metselloods

Door een groeiend aantal metselaars in opleiding behoeft de metselloods een opknapbeurt en daar hoort ook goede en duurzame verlichting bij.
Gezien de huidige staat van de armaturen zelf, vol met cement en soms gebarsten, is er gekozen voor compleet nieuwe 2-vlams IP66 armaturen met daarin LED buizen met externe sturing.

ReVaBo metselloods

Logische keuze

Door de uitstekende ervaring met deze LED buizen in de werkplaats en de LED panelen op de kantoren en lokalen, was de keuze voor Triple-A LED vanzelfsprekend.

 

Heeft u ook interesse ? Neem contact met ons op   info@triple-a-led.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *