Sponsoractie LED verlichting voor Stichting BIO

Door een sponsoractie van Triple-A LED kreeg Stichting BIO top kwaliteit LED verlichting.

Over Stichting BIO.

Stichting Bio is in 1927 het leven geroepen door de Nederlandse bioscoopbranche. Al 90 jaar lang heeft Bio hart voor kinderen die met beperkingen door het leven moeten gaan. Bio startte zijn missie met het helpen aansterken van ‘bleekneusjes’ uit de stad. Daarna zette het zich in voor poliopatiëntjes om te revalideren. Vanaf eind jaren negentig biedt Bio vakanties en ontspanning aan een nieuwe doelgroep: gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind.
Voor deze speciale groep zijn nauwelijks geschikte vakantiebestemmingen. Het volledig aangepaste Bio Vakantieoord biedt die mogelijkheid wel, op een mooie plek in de bossen bij Arnhem. Het vakantiepark heeft 17 ruime bungalows. Variërend van gezinsbungalows voor 4 personen tot groepsbungalows voor 16 personen.

Afhankelijk van donaties.

Stichting BIO is geheel afhankelijk van donaties en sponsoren om dit alles voor deze kinderen en hun families mogelijk te maken. Lionsclub Renkum Ostrabeke, waar Niek Vink van Triple-A LED al meer dan 20 jaar lid van is, zegde in 2016 toe BIO voor 3 jaar te sponsoren.
Al eerder sprak hij met Frans Wientjes, de bevlogen directeur van de Stichting BIO die aangaf dat duurzaamheid en besparen op stroomkosten zijn grootste belangen waren.

De manege, het zwembad en het Meeting Point hebben de 1e prioriteit. Afgelopen zaterdag werd begonnen met het aanleggen van nieuwe systeemplafonds in de kantine en de kantoren van de manage met daarin de LED panelen van Triple-A LED middels een ‘handen uit de mouwen’ actie van de Lions.
De werkzaamheden zijn uitgevoerd onder leiding van Ed van Dalen, directeur van de firma ConnTech uit Elst, die het gehele elektrotechnische gedeelte belangeloos voor haar rekening nam.

Door de medewerking van de Duitse fabrikant TRiALED konden alle hoge kwaliteit LED producten ver onder kostprijs worden aangeboden. Frans Wientjes kon hierdoor kiezen voor de beste kwaliteit qua energiebesparing, lange levensduur en lichtopbrengst.

Ed van Dalen (ConnTech), Frans Wientjes (Stichting BIO) en Niek Vink (Triple-A LED)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *