Tandartsenpraktijk De Dennenkamp: Goed licht, weinig warmte en energiebesparing

  • Project : Vervanging verlichting in tandartsenpraktijk
  • Doel : Goed licht, weinig warmte en energiebesparing
  • Toepassing : Plaatsing serie 01 panelen en serie 08 buizen boven de stoel
  • CO2                                     -/-  1.464 kg/jaar
  • Energiekosten                   -/-     252 €/jaar

Tandartsenpraktijk De Dennenkamp heeft onlangs de overstap gemaakt naar LED verlichting van Triple-A LED. Omdat voldoende licht belangrijk is bij het werk van een tandarts, volgen de tandartsen de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Goed licht, weinig warmte en energiebesparing waren doorslaggevend bij de keuze.

Sinds 2007 is er in Oosterbeek een multidisciplinair gezondheidscentrum ‘De Dennenkamp’, gelegen centraal in het dorp. Hier werken 18 disciplines uit de eerste- en ook tweedelijns gezondheidszorg met als uitgangspunt: “de burger centraal”.

Door samen in één gebouw gevestigd te zijn bestaat de mogelijkheid om de dienstverlening te verbeteren, dekwaliteit en toegankelijkheid van de zorg te vergroten en om nieuwe vormen vangecombineerde patiëntzorg te starten.

De Tandartsenpraktijken Braaksma en van Rees vormen 1 van deze disciplines. Het is een jonge innovatieve praktijk met moderne inrichting en apparatuur. Naast de tandartsen Sape Braaksma en Remco van Rees bestaat het team uit een mondhygiëniste, preventieassistentes en tandartsassistentes.

Niet alleen in hun vak volgen ze de laatste ontwikkelingen, maar ook op het vlak van verlichting waren ze nieuwsgierig naar noviteiten. Goed en voldoende licht is het belangrijkste keuzecriterium, weinig warmteafgifte en energiebesparing komen snel daarna op plek 2 en 3. Met de oplossingen van Triple-A LED zijn we daar prima in geslaagd met zowel de Led panelen, Led buizen met externe sturing boven de stoelen en ronde Led panelen in de gangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *