Eltag Ventilatietechniek: Hoogste lichtopbrengst bij laagste wattage

Hoogste lichtopbrengst bij laagste wattage belangrijkste keuzecriterium voor nieuwe LED verlichting bij Eltag
  • Project : Vervanging verlichting kantoren Eltag Electric
  • Doel : Hoogste lichtopbrengst bij laagste wattage
  • Toepassing : Plaatsing van 58 LED panelen
  • CO2                          -/-      3.437 kg/jaar
  • Energiekosten        -/-         592 €/jaar

Eltag Ventilatietechniek heeft bij het verbouwen van een aantal kantoren de keuze gemaakt voor LED verlichting, om zo ook te moderniseren. Dit was het belangrijkste keuzecriterium: hoogste lichtopbrengst bij laagste wattage.

Het familiebedrijf Eltag Ventilatietechniek bestaat al bijna 40 jaar en Robert Groen is de 2e generatie die al sinds begin jaren ’80 in de firma werkzaam is en sinds 1992 als algemeen directeur. U kunt bij Eltag Ventilatietechniek terecht voor de levering en installatie van nieuwe ventilatiesystemen, maar ook voor onderhoud en reparaties aan uw huidige systemen.

Met een binnendienst van 25 man en een 50-tal monteurs onderhouden zij onder andere de ventilatiesystemen in honderdduizenden woningen van woningbouwverenigingen en pensioenfondsen.

Met het intern verbouwen en moderniseren van een paar kantoren werd de keuze gemaakt voor Led, alleen rees de vraag welke dan? Na het testen van 2 merken, waaronder het Triple-A LED paneel, werd de keuze snel gemaakt voor Triple-A LED.

De hoogste hoeveelheid lumen/lichtopbrengst bij het laagste wattage als gevolg van de zeer hoge kwaliteit bleek ook hier weer van doorslaggevende betekenis. Zelf werkt Eltag ook o.a. met Duitse ventilatieproducten, dus het kwaliteitsdenken en de keuze voor duurzaamheid was een bekend principe. Op deze Led panelen is standaard 7 jaar garantie gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *