De Seelse Bakker wil zo zuinig mogelijk zijn qua energieverbruik

De Seelse Bakker wilt zo zuinig mogelijk zijn qua energieverbruik en stapt over op LED verlichting
  • Project : Vervanging verlichting bakkerij
  • Doel : Zo zuinig mogelijk zijn qua energieverbruik
  • Toepassing : Plaatsen van zes LED panelen
  • CO2                                     -/-  564 kg/jaar
  • Energiekosten                    -/-   97 €/jaar

De Seelse Bakker wilt zo zuinig mogelijk zijn qua energieverbruik. Bij de verbouwing van de winkel is er daarom ook voor gekozen om de huidige verlichting te vervangen door LED verlichting.

Op 7 februari 1973 gingen de deuren van winkelcentrum De Weerd in Doorwerth open en daarmede ook de Echte Bakkerszaak destijds onder de naam Bakkerij Cock Aalders. Vanaf de eerste dag was het een doorslaand succes. Door een hoge kwaliteit ambachtelijke producten en een grote inzet van de trouwe medewerkers bleef het bedrijf groeien. De bakkerij is zich in al die jaren blijven vernieuwen en verbeteren. Beroemd zijn de handgemaakte oliebollen waarmee verschillende prijzen werden binnengehaald.

In Augustus 2008 werd Bakkerij Cock Aalders overgenomen door Bas en Lesley van Leersum. Voor Bas was deze bakkerij geen onbekende omgeving. Vanaf 1998 tot 2007 was hij in dienst bij Cock Aalders. Toen zich de gelegenheid voordeed bakkerij Cock Aalders over te nemen aarzelde hij geen moment om hier “ja” tegen te zeggen.

Nieuwe LED voor bakkerij

In het voorjaar van 2013 de winkel geheel verbouwd en eigentijds en modern ingericht. Niet alleen aan de voorkant is verbouwd, de laatste jaren hebben zij de bakkerijmachines zo vernieuwd, zodat zij op een ambachtelijke werkwijze, innovatieve en gezonde broodproducten kunnen maken. Bij een vernieuwing hoort ook modern licht, dat niet alleen voldoende licht geeft om in de bakkerij goed te kunnen werken, maar ook om zo zuinig mogelijk te kunnen zijn qua stroomverbruik. De keuze voor de Triple-A LED panelen was hier snel gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *