Een innovatieve serie top-klasse LED buizen met externe driver

serie 08 LED buis met externe driver
LED buis met externe sturing
serie 08 LED buis met externe sturing

De Trialed serie 08 is een innovatieve serie top-klasse LED buizen met externe driver en is uniek in zijn soort. De absolute winnaar als het gaat om hoge lichtopbrengst (tot 157 lm/W), laag stroomverbruik, lange levensduur (min. 80.000 uur) en geringe terugval in lichtopbrengst (L90B10 na 80.000 uur).

Door de elektronica voor de driver (sturing) van de LED’s buiten de buis te brengen is een LED systeem ontwikkeld dat zijn gelijke niet kent. Door zorgvuldig warmtemanagement en het gebruik van de beste componenten (o.a. LED’s van Seoul) en onderdelen heeft dit product de hoogste efficiëntie, lichtopbrengst en kwaliteit. Doordat dit LED systeem bij installatie instelbaar is qua lichtintensiteit, en dus ook qua stroomverbruik, is het voor verschillende toepassingen inzetbaar. Door de enorme lichtopbrengst van dit systeem voldoet het uitstekend om tot op 14 meter hoogte TL buizen te vervangen en tevens meer licht op de vloer te creëren, iets dat met reguliere LED buizen over het algemeen niet lukt.

De meeste warmte bij een LED lichtbron ontstaat door de driver, de elektronica die nodig is om van 230 volt wisselspanning een lage gelijkspanning te maken voor de LED’s. Deze warmte heeft een groot negatief effect op de levensduur van alle componenten (zowel de elektronica als de LED’s).

Door deze warmtebron buiten de buis te plaatsen blijft de temperatuur van de componenten aanzienlijk lager dan wanneer deze in de buis opgesloten zit. Hierdoor is de levensduur van dit systeem (> 80.000 uur) aanzienlijk langer dan die van de meeste andere LED buizen.

Dit maakt dat dit het enige LED buis systeem is dat een TL buis die op hoogte hangt (> 10 meter) kan vervangen en toch meer licht op de vloer geeft.

Dit LED systeem is uitermate geschikt als vervanging voor TL buizen in kantoren, laboratoria, magazijnen, bedrijfshallen en sporthallen maar zeker ook voor nieuwbouw.

De lange levensduur van dit systeem betekent dat u bij volcontinu gebruik (8760 uur p.jr.) minimaal 9 jaar lang zorgeloos veel licht heeft. Geen onderhoudskosten, geen vervangingskosten.

  • van 22,5 W tot 41 W instelbaar (150 cm)
  • nominale lichtstroom afhankelijk van de instelling tot 6076 lm
  • 180 medium-power LED’s van Seoul (185 lm/W bruto)
  • helder of opaal kunststof afdekking
  • werkzame temperatuur  -30°C tot  +50°C
  • externe (Tridonic) driver
  • draad aansluiting of actieve eindkap
Serie 08 LED buis met extrerne driver
Serie 08 LED buis met externe driver en draad aansluiting

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *