Weldadig licht bij Fit & Wellness Center Oosterbeek

  • Project : Weldadig licht Wellnesscenter
  • Doel : Verbeteren klantbeleving
  • Oplossing : Oude TL armaturen vervangen door led panelen serie 01
  • Resultaat : Klanten zijn blij
  • CO2                                     -/-  4.050 kg/jaar
  • Energiekosten                   -/-     697 €/jaar

Sinds kort sporten de klanten van Sportschool Fit & Wellness Center in Oosterbeek onder de verlichting van de nieuwe Led Panelen van Triple-A Led. En het bevalt: de panelen zorgen voor weldadig licht in het Wellness Center. Letterlijk Dag en Nacht verschil en van Daglicht word je blij. De klanten van het Fit & Wellness Center zijn blij.

Fit & Wellness Center Oosterbeek is meer dan een gewone sportschool. De klant staat centraal en wordt geholpen om zijn/haar doelstelling te bereiken. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt geïnventariseerd wat eventuele klachten zijn of beperkingen, of er sprake is van medicatie en natuurlijk de persoonlijke doelstellingen. Dit alles wordt uitgewerkt in een trainingsadvies en –programma op maat.

Het Fit & Wellness Center is recentelijk gerenoveerd. Daarbij is veel aandacht besteed aan de moderne eisen van deze tijd en aan de wensen van de klanten. Optimale verlichting is heel belangrijk voor het welzijn en goed presteren van mensen. Vandaar dat nieuwe verlichting een belangrijk onderwerp was bij de renovatie. Ook speelde voor eigenaar Wouter ter Haar (op de foto hieronder rechts naast Niek Vink van Triple-A Led Benelux) energiebesparing en het bijdragen aan een schoner milieu een rol bij zijn keuze.

De keuze voor Triple-A LED was snel gemaakt. De maatwerk aanpak van Triple-A Led Benelux sluit aan bij de werkwijze van het Wellness Center. Samen werd getest welke producten en welke kleurtemperatuur van het licht het gewenste resultaat zouden opleveren. Nu zijn er bijvoorbeeld in de Fitnessruimte boven de Milon Cirkels Led-panelen in het nieuwe systeemplafond geplaatst en ook bij de entree zijn ze opgehangen. Het is duidelijk dat de lichtkwaliteit enorm is verbeterd ten opzichte van de voormalige TL’s en ze verdienen zichzelf snel terug vanwege het veel lagere energieverbruik.

Dit bericht is gepost in Sport. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *