Autobedrijf Wijlhuizen kiest voor meer licht met minder buizen.

  • Project : Vervanging verlichting Autobedrijf Wijlhuizen
  • Doel : Meer licht met minder buizen
  • Oplossing :
   oude T8 TL buizen (46x72W) vervangen door led buizen serie 02 (37x 22W)
  • Resultaat : Doel bereikt
  • CO2                                     -/-  3.289 kg/jaar
  • Energiekosten                    -/-   600 €/jaar

Toen Niek Vink bij een onderhoudsbeurt aan zijn auto garage eigenaar Jan Wijlhuizen vertelde over zijn nieuwe onderneming in LED verlichting was Jan Wijlhuizen direct getriggerd. De hoogste lichtopbrengst per Watt, meer licht met minder buizen, besparen op energie en de armaturen kunnen gewoon blijven hangen? “Doe gelijk de werkplaats maar” was zijn reactie.

In Velp, Gelderland, is autobedrijf Wijlhuizen al jaar en dag een begrip in de wijde omgeving. Hier kun je terecht voor alle reparaties van‎ alle merken auto’s, auto onderhoud, autoschade herstel, reparaties / werkzaamheden en APK keuringen. Uiteraard kun je er ook auto’s kopen, zowel nieuw als tweedehands.

Als erkend autobedrijf‎‎ gaat Wijlhuizen altijd met de tijd mee. In het verleden was eigenaar Jan Wijlhuizen bijvoorbeeld betrokken bij het onderzoek naar koppelingsergonomie, dat wil zeggen naar de koppeling in de aandrijflijn en de werking van het semi-automatische koppelingssysteem CM2000P in bussen en vrachtwagens met als resultaat een prototype met een verbeterde koppelingsbesturing.

Ook op Marktplaats is Wijlhuizen al 7 ½ jaar actief.

Toen het onderwerp LED verlichting aan de orde kwam had Jan Wijlhuizen met zijn technische achtergrond niet veel tijd nodig om tot een beslissing te komen. Besparing op stroomkosten, minder TL-buizen nodig met meer lichtopbrengst en het label ‘Made in Germany’ waren al voldoende om de werkplaats van LED buizen te voorzien van Triple-A LED. ‘Jullie zijn tenminste actief en het Retrofit concept van starter en TL er uit, jullie starter en LED buis er in waren nog aanvullende redenen”, zegt Jan zelf.

Niek Vink van Triple-A LED, die al jaren met zijn schoonfamilie bij Wijlhuizen klant is, zegt blij te zijn met Jan als klant. ‘We worden steeds vaker benaderd om ook eens te komen praten, omdat men in de werkplaats van Wijlhuizen onze lampen heeft zien branden’. En zien is geloven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *