Bram van Stijn Autoservice heeft het licht gezien !

Bram van Stijn, Triple-A LED

Bram van Stijn Autoservice is een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en technische knowhow hoog in het vaandel staat.
Samen met zoon Roel runt Bram dit moderne bedrijf aan de Nieuwe Haven Weg 15 in Arnhem.
Bram van Stijn Autoservice is gespecialiseerd in diagnose en complexe reparaties. Alle moderne hedendaagse diagnose apparatuur is aanwezig en in combinatie met de grote technische kennis van het personeel kunnen vrijwel alle auto-technische problemen opgelost worden.

Aanleiding.

Om betere werkomstandigheden te creëren maar zeker ook om energie te besparen is de oude TL verlichting verruild voor moderne LED verlichting.

Vanwege de aanwezige 1-vlams armaturen, die bij voorkeur hergebruikt zouden moeten worden, was het even zoeken naar het juiste type LED lamp. Een standaard LED buis levert namelijk niet voldoende licht om met het bestaande aantal armaturen toch meer licht op de vloer te realiseren.
Men heeft uiteindelijk gekozen voor de speciale LED lampen van Trialed uit Duitsland, geleverd door Triple-A LED in Oosterbeek. Het speciale aan deze LED buizen is de externe sturing (elektronica). Dit type LED buis levert meer licht, gebruikt minder stroom en gaat ook nog eens langer mee. Dat de fiscus middels de EIA regeling meebetaalt is mooi meegenomen. Door de externe sturing van de LED buis in te stellen op een verbruik van 30 Watt wordt 55% bespaart op het stroomverbruik en heeft men tevens meer licht op de werkvloer dan voorheen.
Er is gekozen is voor de 5000K helder witte uitvoering.

Triple-A LED, Bram van Stijn

 

Reactie van Bram van Stijn : “Na een gedegen voorlichting van de heer Morriën heb ik voor Triple-A-LED gekozen. Het resultaat mag er zijn ! Meer licht, minder energieverbruik en een zeer frisse uitstraling wat een positief effect heeft op de werksfeer en klanten. Echt een aanrader !!”

Bij Bram van Stijn Autoservice helpen ze u graag !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *