LED producten met de hoogste lichtopbrengst, langste levensduur, laagste stroomverbruik

De LED producten van de Duitse fabrikant TRiALED blinken uit door de hoogste lichtopbrengst, de langste levensduur en het laagste stroomverbruik. Hoe dat gerealiseerd wordt lees je hier.

Hoogste Lichtopbrengst

In vrijwel alle LED producten van het Duitse TRiALED worden LED’s toegepast van de firma Seoul Semiconductor, één van de grootste LED producenten ter wereld.

TRiALED verwerkt over het algemeen meer LED’s (30 tot 40%) per product dan gebruikelijk. Hierdoor wordt het mogelijk om, bij vergelijkbaar vermogen (Watt), minder stroom door de LED’s te sturen en toch evenveel of zelfs meer licht te genereren. Bij een lagere hoeveelheid stroom door de LED’s wordt de effectiviteit in lm/W hoger (tot 195 lm/W bruto of 157 lm/W netto).

Dit gegeven in combinatie met de keuze voor uitsluitend de hoogste kwaliteit LED’s maakt dat we de claim van hoogste lichtopbrengst waar kunnen maken.

Langste Levensduur

Alle LED producten van het Duitse TRiALED onderscheiden zich ook door de zeer lange levensduur. De LED’s hebben een nominale levensduur van 80.000 branduren. Na die 80.000 uur geven de LED’s nog minimaal 90% licht ten opzichte van de oorspronkelijke hoeveelheid. Dit noemt men een L90B10 bij 80.000 branduren.

De LED’s worden met gemiddeld 45 mA ruim onder het maximum (ca. 200 mA) aangestuurd. Hierdoor worden deze nauwelijks belast en kunnen we de LED’s betitelen als marathonlopers.

Dezelfde beschrijving van marathonlopers kunnen we geven aan de externe drivers/sturingen waarmee de meeste LED producten zijn uitgerust. Door deze niet maximaal te belasten geldt ook hier een levensduur van 80.000 branduren.

Het is ook niet voor niets dat de standaardgarantie op de meeste systemen 7 jaar bedraagt en op projectbasis uitgebreid kan worden naar 10 jaar.

Laagste Stroomverbruik

Het stroomverbruik van een LED product is afhankelijk van de gestelde verlichtingseisen. Uiteraard in combinatie met omgevingsfactoren zoals hoogte van de ruimte etc.

Alle LED producten met externe driver van TRiALED kunnen qua stroomverbruik en lichtopbrengst ingesteld worden op de exacte verlichtingseis. Standaard 5 posities, op verzoek en op projectbasis tot wel 15 posities.

Door deze flexibiliteit in combinatie met de hoge kwaliteit en effectiviteit van de LED’s (157 lm/W netto) bereiken we de gewenste verlichtingseis met het laagste stroomverbruik.

De besparing op de stroomkosten is dus het grootst met de LED producten van Triple-A LED, agent voor het Duitse TRiALED GmbH.

 

Geïnteresseerd ?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *