Stichting Orcom Vastgoedfonds kiest voor LED oplossing van Triple-A LED bv

 

DK Makelaars is de huisvestingsadviseur voor bedrijfsmatig vastgoed, zoals winkels, kantoren, bedrijfspanden en bouwgrond, in de regio Arnhem.

Mr. Hans Robert van der Doe en Edwin de Kruyff zijn zeer ervaren makelaars en taxateurs die in 2002 hun eigen bedrijf startten en inmiddels 4 man sterk zijn.      In 2007 richtten zij hun 1e beleggingsfonds op, Orcom Vastgoedfonds. Het doel van dit fonds is om als beherend vennoot door aankoop, exploitatie en verkoop van de beleggingspanden een aantrekkelijk rendement te realiseren voor de participanten.

Energielabel

Voor haar pand in Drachten gold, zoals voor alle kantoorgebouwen, dat deze moet voldoen aan energielabel A, B of C wil zij voor financiering in aanmerking blijven komen. Het pand had al label B en door het omschakelen naar LED verlichting van Triple-A LED werd het A label vrij eenvoudig behaald door de forse besparing op de energierekening en terugdringen van de CO2 uitstoot. Kantoren, receptie, trappenhuizen, kelder en gangen werden voorzien van LED buizen, panelen, wandlampen, buitenverlichting en noodverlichting. Hoge kwaliteit en 7 jaar garantie op de Duitse portfolio waren doorslaggevend.                      

Eerder project : MAN Duiven

Al eerder werd een ander pand uit het Vastgoedfonds verduurzaamd door o.a. LED verlichting van Triple-A LED. Servicecenter MAN Truck Nederland in Duiven verving de energieslurpende gasontladingslampen van 500W voor de zeer effectieve en efficiente LED Stralers van 175W met 7 jaar garantie. Het realiseren van minimaal 250 lux op de vloer was geen enkel probleem. Ook de kantoren werden voorzien van de besparende LED panelen van dezelfde Duitse fabrikant TRiALED GmbH. Installatiebedrijf Kuijpers uit Arnhem tekende voor de installatie.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *