Bakker Hydraulics op LED Buizen met externe driver van Triple-A LED.

 

Bakker Hydraulic Products in het Gelderse Elst is een geziene speler in Europa op het vlak van uitrustingsstukken voor autolaadkranen en grondverzetmachines.

Begonnen in Arnhem werd verhuisd naar Huissen en sinds 1989 gevestigd, samen met het gekochte Gusella-Bakker, in Elst waar moderne productiehallen aan alle vragen van de klant kunnen voldoen. Luisteren en het product aanpassen aan wat de klant nodig heeft is de grote kracht van dit innovatieve bedrijf.

Op het vlak van LED was 3 jaar geleden al begonnen met het vervangen van de oude, klassieke TL buizen. Niet alleen om energie te besparen, maar vooral ook vanuit een duurzaamheidsgedachte. Omdat de Retrofit Led buizen uitvielen en te weinig licht gaven, werd gekeken naar een beter alternatief en kwam de heer Harm Bakker uit op Triple-A LED bv.

De hoge lichtopbrengst (van 240 lux naar 600 lux), het zeer lage stroomverbruik, 80.000 branduren gegarandeerd en 7 jaar garantie maakten, dat gekozen werd voor de LED Buizen met externe sturing van het Duitse TRiALED waarvoor Triple-A LED de exclusiviteit voert binnen de BeNeLux.


Bent u ook geïnteresseerd ?     www.triple-a-led.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *