Triple-A Led buizen zorgen voor een metamorfose bij AHZ Schade in Den Haag

AHZ Schade Den Haag gaat over op Triple-A Led
  • Project : Vervanging verlichting AHZ Schade Den Haag
  • Doel : Meer licht op de werkplek en besparen
  • Oplossing : 150cm T8 (122x72W) vervangen door led buizen ingeregeld op 25W
  • Resultaat : nu gem. 500 Lux op werkplek ( + 106%)
  • CO2                                     -/-  8.388 kg/jaar
  • Energiekosten                    -/- 1.173 €/jaar
  • TCO  -/-   36%    
  • ROI  25,9 %
metamorfose

Nieuwe Led Buizen Autohaagzeeuw Autoschade Den HaagTriple-a Led Benelux werd door Autohaag Zeeuw geselecteerd om de verlichting te vervangen van AHZ Schade, de schadeherstelvestiging aan de Radarstaat in Den Haag. De Led buizen zorgen voor een metamorfose op de vestiging: “Het lijkt wel of we altijd in het donker hebben gewerkt”

Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia en Kia voor zowel nieuwe als gebruikte personen-en bedrijfswagens. Met moderne panden, diverse merken en vele nevenactiviteiten staat Autohaag Zeeuw te allen tijde klaar om de klanten optimale service te verlenen.

Aan de Radarstraat 17 in Den Haag bevindt zich één van de vestigingen van AutoHaag Zeeuw, die zich bezighoudt met schadeherstel. Als ‘Erkend Schadebedrijf’ moet het bedrijf aan strenge eisen voldoen om schadeherstel van het hoogste kwaliteitsniveau te kunnen garanderen. Daarnaast voldoet het bedrijf als Erkend Schadebedrijf aan de eisen van het FOCWA Garantiefonds.

Minder wattage meer lichtopbrengst

AHZ was op zoek naar LED Verlichting voor haar vestigingen en kwam in gesprek met Niek Vink van Triple-A LED. Inkoper Curey van Puffelen van Autohaag Zeeuw had zich terdege verdiept in de LED materie en besloot o.a. op grond van de betrouwbaarheid van de producten de locatie van AHZ Schade over te zetten op LED buizen van Triple-A LED. Om niets aan het toeval over te laten testte Triple-A Led samen met AHZ Schade een aantal verschillende type LED Buizen. Uit metingen bleek het verschil in lichtkracht enorm te zijn. Vergeleken met de oude conventionele T8 Tl Buizen bleken de LED buizen van Triple-A LED 3x meer licht/lux op de vloer te geven tegen een fractie van het energieverbruik.
Nadat bepaald werd welke type LED Buizen het meest geschikt waren qua lichtopbrengst en kleur werden de oude TL Buizen simpel vervangen door de nieuwe en waar nodig diverse nieuwe armaturen bijgeplaatst en kapotte armaturen gereviseerd.

AHZ Schade Den Haag gaat over op Triple-A Led“Led heeft gewoon de toekomst”, zegt Curey van Puffelen. “De buizen van Triple-A LED zijn betrouwbaar en zuiniger dan alle andere. Ze geven met minder Wattage meer lichtopbrengst en dat gaf voor ons de doorslag om voor Triple-A LED te kiezen”.

AHZ Schade Den Haag gaat over op Triple-A Led

Op de foto de symbolische overhandiging van een led buis door Niek Vink van Triple-A LED aan de heer Jaouad Eddini, chef werkplaats bij Autohaag Zeeuw Schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *